In Wedstrijdverslagen

De inschrijving voor de Regioklasse op de Masters Koudum opent bijna!

15 mei ’s morgens vanaf 8:00 opent de inschrijving. Er is plek voor 30 coureurs. Mochten er meer opgaven zijn dan volgt er een wachtlijst. De regioklasse is open voor rijders uit de gemeentes Súdwest-Fryslan en De Fryske Marren.

Lees de volgende info goed door !!!!

Let op dat er gereden wordt onder het KNAF reglement. Dezelfde die ook geldt voor de Divisie V op de NK autocross.
Dit betekent dat alleen voorwiel aangedreven toegestaan is. Alles op en om de crossauto moet daar aan voldoen anders wordt er niet gereden.
Het reglement is te vinden op http://www.knaf.nl/reglementen/autocross (reglementen)

Blz 23 in het reglement: DIVISIE V  = Voorwiel aandrijving. Onder Divisie V wordt verstaan dat het type auto door de fabrikant standaard en in normale serieproductie geleverd moet zijn en aan de Nederlandse wettelijke bepalingen (RDW) heeft voldaan. De twee Divisies kunnen alleen op clubniveau samengevoegd worden tot één Divisie. “Zelfbouw” auto’s in deze klasse moeten voldoen aan het volgende veiligheidsreglement: Art 253.8.

Let Op: De ERB (daglicentie) is NIET meer op de wedstrijden te verkrijgen/kopen. Deze moet door de rijder zelf aangevraagd worden bij de KNAF. Dit kan digitaal op de website van de KNAF. Ga daarvoor naar de site: www.knaf.nl en kies in de menubalk de optie licentie en daarna de optie ERB aanvragen. Vervolgens wijst dit zichzelf.

Inschrijving kan per mail. U kunt uw opgave sturen naar: info@postmaautosport.nl
In deze mail dient u het volgende te vermelden:

Naam
Adres
Telefoonnummer
start nummer
Welke dag(en) u wilt rijden
en eventuele aanvullende informatie

Per inschrijving zijn de kosten € 40,-. Als u 2 dagen wilt rijden dan is het €40,- voor de zaterdag en €40,- voor de zondag. Er is een mogelijkheid om in 2 klassen te rijden. Dus als u zich opgeeft voor de regio kunt u daar nog een klasse aan toevoegen (12 of 3). Dit is dan € 40,- extra voor 2 dagen.

1 dag: € 40,-
2 dagen: € 80,-
2 dagen / 2 klassen: € 120,-

Uw inschrijving is pas definitief zodra uw betaling binnen is! De volgorde van betalingen bepaalt de volgorde van plaatsing. Betaal zo snel mogelijk na aanmelding.  Als de limiet van 30 is bereikt en uw betaling is nog niet binnen dan komt u op de wachtlijst.

Betaal gegevens:

Ten naam van: Stichting Autocross Koudum
Bank nummer: NL50 RABO 0118 3273 21
Omschrijving bij betaling: Startnummer + volledige naam

Ook niet onbelangrijk: Het rijden met werkende transponder is verplicht! Ook te huur. (www.autocrossmasters.com)

Voor meer info wat betreft het wedstrijd verloop, het royale prijzengeld en dergelijke verwijzen we u naar www.autocrossmasters.com